Матвєєва спробувала вирвати мікрофон із рук журналістки після запитання про її бойфренда. Ведучу підійшов заспокоїти молодий чоловік. Відео

Матвєєва з 2021 року перебуває у стосунках із бойфрендом, який молодший за неї на 20 років
Фото надала команда Олі Цибульської

Українська ведуча Надія Матвєєва вихопила з рук журналістки радіо "Люкс ФМ" Наталії Тур мікрофон після запитання про її стосунки з бойфрендом. Відповідне відео опубліковано 12 березня на YouTube-каналі "Люкс ФМ".

"Нещодавно в мережі пройшла інформація, що ваш син записався до лав Збройних сил України. Як ви як мама це прийняли, як ваш емоційний стан? І чи підтримали ви сина в цьому питанні?" – запитала журналістка Наталія Тур у Матвєєвої.

"Наступне питання. У вас неправильна інформація", – заявила ведуча.

"Не записався він до лав ЗСУ?" – уточнила Тур.

"Неправильна інформація у вас стосовно цього. Не знаю, де ви її взяли, – відповіла Матвєєва. – Наступне питання".

"Ви нарвалися на хейт – вас критикували за стосунки з молодшим на 20 років чоловіком..." – почала говорити Тур, але в цей момент 55-річна Матвєєва різко вихопила з її рук мікрофон і потягла його на себе.

"До побачення", – заявила ведуча, тримаючи мікрофон у своїх руках, а потім різко відкинула його в бік журналістки й пішла.

За кілька секунд Матвєєва повернулася до співрозмовниці. Цей фрагмент можна переглянути на відео, починаючи із шостої хвилини.

"Це таке свинство", – заявила Матвєєва, дорікнувши, що вони домовилися говорити про захід, який вона відвідала.

У цей момент, щоб заспокоїти, до ведучої підійшов хлопець у білій сорочці й світлих джинсах. Він узяв її під руку і відвів убік. У сюжеті цього молодого чоловіка не назвали. Ідучи, він тримав Матвєєву за спину.

Скріншот: Люкс ФМ / YouTube

Контекст:

Матвєєва народилася 1968 року в Керчі. З 2012 року Матвєєва – ведуча каналу СТБ. Владислав – син ведучої від першого шлюбу. Улітку 2022 року Матвєєва в інтерв'ю ведучому СТБ Григорієві Решетніку розповідала, що її син добровольцем пішов служити у ЗСУ.

У цьому самому інтерв'ю ведуча розповіла, що з 2021 року перебуває у стосунках із чоловіком, який молодший за неї на 20 років. Матвєєва зізналася, що її обранець людина непублічна, а його робота "близько пов'язана з медициною".

Вона додала, що новий бойфренд у момент знайомства не знав, хто вона, а коли в інтернеті прочитав скільки їй років, був "приємно шокований". "Я дійсно закохана, я люблю цього чоловіка, – підсумувала ведуча. – Він сказав, що дуже хоче зробити красиву пропозицію [руки та серця] – з обручкою, але зараз немає можливості купити. Нема грошей".