"Ми вже ніколи не будемо друзями". Michelle Andrade розповіла про "незрозумілу" зустріч із Потапом, який живе за кордоном

Michelle Andrade про Потапа: Інколи тяжко з ним говорити, якщо чесно
Фото: mishvirmish / Instagram

Українська співачка Michelle Andrade вважає свого колишнього продюсера Потапа (Олексія Потапенка) дуже емоційною людиною. Таку думку вона висловила в інтерв'ю, яке 19 березня опубліковано на сайті "Радіо Промінь".

"Мені здається, що він дуже енергетична людина. Інколи тяжко з ним говорити, якщо чесно. Я його зустріла тільки один раз після повномасштабного вторгнення, це була досить незрозуміла зустріч. Ніби було все добре, але все одно я відчуваю, що ми вже ніколи не будемо друзями. Я не буду загадувати, але просто ось так", – сказала вона.

Співачка додала, що водночас вдячна експродюсеру за досвід.

Контекст:

Із 2016 року Michelle Andrade була артисткою продюсерського центру Mozgi Entertainment, яким Потап керував разом із колишньою дружиною Іриною Горовою. У червні 2022 року Michelle Andrade повідомила, що розірвала контракт.

У листопаді 2022 року Горова заявила, що Потап усунувся від управління компанією. Улітку 2023 року вона повідомила, що тепер компанія має назву Pomitni.

Потап з осені 2023 року живе за кордоном.