Олександр Пономарьов заявив, що до камінг-ауту не знав про роман своєї доньки з дівчиною

Пономарьов вважає Зою своєю дитиною, а вона називає співака татом
Фото: Олександр Пономарьов / Facebook

Український співак Олександр Пономарьов у коментарі журналістам ICTV зізнався, що до публічного камінг-ауту не знав подробиць особистого життя своєї доньки Зої Мозгової, матір'ю якої є його колишня дружина, українська продюсерка Олена Мозгова. Коментар артиста опублікували 13 серпня на сторінці проєкту "Ранок у Великому Місті" у Facebook.

"Зараз не на часі це питання. У нас є більші проблеми – війна у країні зараз. Тому..." – сказав він.

"Але раніше вона вам зізнавалася?" – уточнила журналістка.

"Я про це не знав", – відповів співак.

Контекст:

Батьком Зої Мозгової є другий чоловік Олени Мозгової – Дмитро. Вони жили в цивільному шлюбі. Доньці Мозгової Зої було чотири роки, коли її батько загинув.

У Мозгової, окрім Зої, є ще дві доньки. Батьком середньої доньки Євгенії (1999) є Пономарьов, її третій чоловік, а молодшу Соломію (2015) вона народила у шлюбі із четвертим чоловіком, українським співаком David Axelrod (раніше – Володимир Ткаченко).

Пономарьов вважає Зою своєю дитиною, а вона називає співака татом29 липня Зоя Мозгова в Instagram здійснила камінг-аут, повідомивши, що перебуває у стосунках із дівчиною на ім'я Юлія. Вона – спеціалістка із SEO й експертка з перевіреним послужним списком у сфері послуг SEO.

Після камінг-ауту доньки Пономарьов заявив, що не хотів би коментувати її слова. "Мені це не дуже така історія комфортна... Кожен обирає свій шлях і в кожного своя дорога", – сказав він. Олена Мозгова підтримала доньку.