"Підстригся, виглядає охайно". Коломойський з'явився в суді з новою зачіскою. Фото до і після

Суд продовжив запобіжний захід Коломойському у вигляді тримання під вартою до 2 листопада
Фото: dobronosov / Instagram

Український бізнесмен Ігор Коломойський 24 жовтня з'явився на засіданні Шевченківського суду з новою зачіскою. Він коротко підстригся. Відповідні фото на своїй сторінці в Instagram розмістив український фотограф Ян Доброносов.

Раніше Коломойський мав такий вигляд.

Тепер Коломойський має такий вигляд.

"Ігор Валерійович підстригся, виглядає охайно. Але, не дивлячись на це, Шевченківський суд усе рівно залишив його під вартою", – написав фотограф.

Контекст:

У вересні 2023 року Коломойському вручили три підозри в шахрайстві й відмиванні коштів, а також заволодінні коштами "ПриватБанку", який йому раніше належав. Два провадження розслідують Бюро економічної безпеки та Служба безпеки, ще одне – Національне антикорупційне бюро.

2 вересня Шевченківський райсуд Києва обрав Коломойському запобіжний захід у вигляді арешту з можливістю внести заставу в розмірі 509 млн грн. Після оголошення йому нової підозри суд збільшив заставу до 3,9 млрд грн. Увесь цей час бізнесмен перебуває в ізоляторі СБУ в Києві. Коломойський заперечує всі обвинувачення й не хоче вносити заставу.

Апеляційний суд, який 25 вересня розглядав апеляцію захисту Коломойського, залишив без зміни запобіжний захід.

На засіданні 6 жовтня Київський апеляційний суд не задовольнив скарги адвокатів Коломойського на скасування застави в розмірі 3,9 млрд грн. 24 жовтня Шевченківський суд Києва продовжив Коломойському запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 2 листопада.