"Побажайте мені успіху". Саліванчук розповіла, яку операцію вона планує робити

Саліванчук: Я подобаюся собі такою, як є
Фото: lesia_nikituk / Instagram

Українська актриса Анна Саліванчук на своїй сторінці в Instagram 23 вересня розповіла про прийняття себе.

"39 років я не дозволяла собі носити такої довжини взуття, бо вважала, що мені не пасує. Комплексувала, що в мене занадто моцні ноги, і підбирала довжину спідниць, черевиків… А зараз я подобаюсь собі такою, як є. Я нарешті полюбила себе такою: свої моцні ноги, витончену талію, великі груди, носик картоплею, родимку на нозі. Це все велика праця, щоб полюбити себе", – зазначила Саліванчук.

Актриса зізналася, що готується до візиту до стоматолога, де їй зроблять операцію.

"Нічого страшного – буде видалення трьох зубів мудрості за один раз під седацією, тому побажайте мені успіху й швидкого одужання. І щоб не сильно опухло моє личко", – додала Саліванчук.

У ролику, який вона додала до поста, актриса в ботильйонах моделі "анкл бутс", мініспідниці, топі й сорочці проводить час на березі водойми.

Контекст:

Саліванчук стала відомою завдяки серіалу "Одного разу під Полтавою".

Вона була заміжня за народним депутатом від партії "Слуга народу" Олександром Божковим. У пари є двоє синів – Гліб (2015) і Нікіта (2020). 1 березня 2024 року актриса зізналася, що майже рік тому вони розлучилися. До повномасштабного вторгнення РФ в Україну Божков був продюсером студії "Квартал 95".

Саліванчук улітку 2023 року говорила, що повномасштабна війна вплинула на її стосунки із чоловіком.