Помічниця Винника розповіла, чому він вирішив повернутися в шоу-бізнес

Барон про повернення Винника: Для нас це подвійна радість
Фото: valery_baron / Instagram

Український співак Олег Винник відновлюється після хвороби й повертається до активної творчої концертної діяльності. Про це в коментарі, який 14 серпня опубліковано на сайті "Факти ICTV", розповіла керівниця фан-клубу артиста Валерія Барон, коментуючи його рішення повернутися в український шоу-бізнес.

За словами Барон, Винник після початку повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну пішов із шоу-бізнесу, оскільки мав проблеми зі здоров'ям.

"Олег завжди зазначав, що не пише пісень за п'ять хвилин під замовлення. Вони з'являються, коли дає Господь. І для нього найважливіше зараз сказати про найбільш болюче – про людей. Артист відновлюється після хвороби й повертається до активної творчої концертної діяльності. Для нас це подвійна радість", – заявила Барон.

Вона додала, що в артиста вже готово багато нових пісень, які він має намір випустити найближчим часом. Барон зізналася, що Винник готується до міжнародного туру, але не стала говорити, чи заплановано концерти в Україні.

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. У липні 2022 року адвокатка Винника заявила, що артист покинув Україну й переїхав у Берлін (Німеччина) на лікування.

17 квітня 2023 року всі пости на офіційних сторінках Винника в соцмережах було видалено, зокрема ті, у яких артист висловився проти російської агресії. Друг Винника, ексдиректор Палацу "Україна", а зараз військовослужбовець Роман Недзельський повідомив, що пости зі сторінок артиста видалив його колишній менеджмент.

Артист не афішує подробиць свого життя за кордоном. Раніше він говорив, що займається волонтерською діяльністю на підтримку українських захисників.

10 серпня 2024 року офіційна представниця Винника Валерія Барон заявила, що Винник має намір повернутися в український шоу-бізнес із новою піснею під назвою "Мої люди", реліз якої заплановано на 23 серпня.

Колишній продюсер Винника Олександр Горбенко 13 серпня звинуватив Винника й Барон у брехні, висунувши вимогу опублікувати звіти про його волонтерську діяльність. "До війни ніхто на лікування з України нікуди не виїжджав і не було жодної хвороби, але завзято півтора року розповідали про виїзд до початку війни через таємничу хворобу. Навіть після того, як ваша брехня викрилася, у вас вистачає совісті плести людям вигадані історії, відверту маячню про якусь зраду з боку продюсера й команди, як мантру вперто повторювати цю нісенітницю", – звертаючись до Барон, написав Горбенко.