Принцеса Уельська неочікувано з'явилася на публіці разом із чоловіком після завершення хіміотерапії. Відео

На початку вересня принцеса Уельська повідомила, що завершила курс хіміотерапії
Фото: ЕРА

Принцеса Уельська Кетрін 10 жовтня разом зі своїм чоловіком, принцом Уельським Вільямом відвідала місто Саутпорт. Фото пари опублікували на їхній сторінці в Instagram, а відео за участю принца і принцеси Уельських – на YouTube-каналі The Royal Family Channel.

Як пише таблоїд People, це перша поява принцеси Уельської на публіці після того, як вона повідомила про завершення хіміотерапії. Підкреслюють, що це був неоголошений візит.

Подружжя відвідало місто, щоб підтримати жертв трагедії, яка сталася тут 29 липня. Тоді під час уроку танців від ножових поранень, завданих 17-річним підлітком, загинуло три дівчинки й постраждало 11 людей.

Коментуючи візит принца і принцеси Уельських у Саутпорт, редакція Madame Figaro зазначає, що "ця поява заспокоїть шанувальників королівської родини".

Контекст:

Дружина принца Вільяма повідомила про свій діагноз 22 березня, перервавши мовчання, яке зберігала майже три місяці після операції на черевній порожнині. "У січні мені зробили серйозну операцію, на той час вважали, що мій стан не раковий, – сказала вона. – Операція була успішною. Проте аналізи після операції виявили рак. Тому моя медична команда порадила мені пройти курс профілактичної хіміотерапії, і зараз я перебуваю на ранній стадії лікування".

Вона зізналася, що новина стала для неї та її сім'ї величезним шоком. "Зараз я маю зосередитися на повному одужанні", – сказала дружина принца Вільяма.

На початку вересня принцеса Уельська повідомила, що завершила курс хіміотерапії.