"Це всі бачать. Це боляче". Ольга Сумська розповіла про сімейний конфлікт зі старшою сестрою Наталією Сумською

Сумська: Я не маю виправдовуватися
Фото: Ольга Сумська / Facebook

Українська актриса Ольга Сумська в інтерв'ю, яке 22 серпня вийшло в ефірі "Сніданок з "1+1", розповіла про конфлікт зі своєю старшою сестрою й колегою Наталією Сумською.

За словами Ольги Сумської, вона мріє про зустріч зі своєю старшою сестрою, але вона їй не телефонує й не пише.

"Я відкрита до спілкування, і завжди була. Я не знаю, чому так склалося. Вірніше, знаю, але не буду озвучувати, на відміну від родичів. Я не маю виправдовуватися", – заявила вона.

Як приклад Ольга Сумська розповіла, як старша сестра публічно проігнорувала її привітання.

"Нещодавно нагородження Шевченківських лауреатів, театр Франка, повна зала людей. Переаншлаг. Усі вже сидять, хтось підходить. У мене запрошення, я ліворуч заходжу до зали. Сидить Наталя В'ячеславівна, Римма Зюбіна і повна зала людей. "Доброго дня", – усі вітаються, сестра не повертає голови. І це всі бачать. Як це мені? Ну, можна ж хоча б кивнути чи що? Це боляче", – зізналася актриса. 

Сумська додала, що глядачі, які її критикують, не знають правди.

"Сподіваюся, глядачі, подивившись це інтерв'ю, змінять свою думку, адже не можна людину ганьбити, коли ти не знаєш правди. Я готова спілкуватися, я люблю її, як і раніше. Це та людина, яка привела мене в цю професію. Це моя друга мама", – резюмувала актриса.

Контекст:

Ольга й Наталія Сумські – рідні сестри. Їхні батьки – актори Ганна Опанасенко-Сумська та В'ячеслав Сумський.

Ольга Сумська народилася 22 серпня 1966 року у Львові. Наталія – 22 квітня 1956 року в Катюжанці Київської області.

І Ольга, і Наталія Сумські – лауреатки Шевченківської премії, народні артистки України.

Про конфлікт між сестрами в мережі заговорили ще восени 2021 року, коли Наталії Сумської не було на святкуванні 88-річчя їхньої матері.

Пізніше син Наталії Сумської, український актор В'ячеслав Хостікоєв розкритикував старшу дочку Ольги Сумської, актрису Антоніну Паперну, яка живе і працює в країні-агресорі РФ.