"Увесь світ цього хотів". ЗМІ розповіли, чому Лопес і Аффлек наважилися дати другий шанс своїм стосункам

21 серпня 2024 року Лопес подала на розлучення з Аффлеком
Фото: ЕРА

Американська актриса і співачка Дженніфер Лопес та її колега Бен Аффлек наважилися дати другий шанс своїм стосункам "із найкращими намірами". Про це 22 серпня в коментарі таблоїду People на умовах анонімності повідомила людина з оточення цієї пари.

За словами співрозмовника таблоїда, який особисто знайомий і з Лопес, і з Аффлеком, вони "дійсно кохали одне одного", тому наважилися дати своїм почуттям іще одну спробу. Він описав Аффлека й Лопес як двох людей, котрі на початку свого нового роману були "закохані в кохання".

На думку ознайомленого джерела, "увесь світ цього хотів". Співрозмовник додав, що на місці Лопес і Аффлека мало хто зміг би відмовитися від спокуси знову спробувати почати все спочатку.

Контекст:

Лопес і Аффлек були заручені 2002 року, їхнє весілля було заплановане на вересень 2003 року, але за день до офіційної церемонії стало відомо, що актори розсталися. У пресі пару називали Bennifer, поєднавши імена акторів в одне слово.

Офіційно Лопес підтвердила поновлення роману з Аффлеком у липні 2021 року, у свій 52-й день народження, опублікувавши фото поцілунку в Instagram.

17 липня 2022 року Лопес і Аффлек таємно зареєстрували шлюб. Для кожного він став другим. Після заміжжя актриса взяла прізвище чоловіка. За місяць пара запросила гостей на весільну церемонію, яка відбулася в маєтку Аффлека у штаті Джорджія.

21 серпня 2024 року Лопес подала на розлучення з Аффлеком. Протягом останніх кількох місяців ЗМІ писали, що подружжя переживає складний період у своїх стосунках.