Винник змінив імідж і повідомив, що повертається в український шоу-бізнес. Його помічниця розповіла подробиці

Фото: depositphotos.com

Український співак Олег Винник повертається в український шоу-бізнес за два з половиною роки після того, як таємно втік до Німеччини в перші дні повномасштабного вторгнення країни-агресора РФ в Україну. Про це 10 серпня повідомила в Instagram офіційна представниця артиста Валерія Барон.

Вона також розмістила афішу з анонсом нової пісні Винника – з літа 2023 року сам Винник не має доступу до своїх офіційних сторінок у соціальних мережах.

На афіші Винника знято з новою зачіскою – артист із блондина перетворився на шатена і відростив довжину. Повідомляють, що реліз нової пісні артиста під назвою "Мої люди" заплановано на 23 серпня.

"Сенсація. Ми дочекалися. Зустрічайте подарунок до Дня Незалежності України і для всіх нас від нашого маестро!" – прокоментувала новину Барон.

Це перша пісня Винника від початку повномасштабної війни.

Фото: valery_baron / Instagram

 

Контекст:

Після повномасштабного вторгнення Винник перестав з'являтися на публіці й вести соцмережі. У липні 2022 року адвокатка Винника заявила, що артист покинув Україну й переїхав до Берліна (Німеччина) на лікування.

17 квітня 2023 року всі пости на офіційних сторінках Винника у соцмережах були вилучені, зокрема ті, у яких артист виступив проти російської агресії. Друг Винника, ексдиректор Палацу "Україна", а зараз військовослужбовець Роман Недзельський повідомив, що дописи зі сторінок артиста видалив його менеджмент.

Експродюсер Винника Олександр Горбенко заявив, що в них із артистом "останнім часом немає тісних робочих відносин". Продюсер підкреслив, що всі права на проєкт і музичний матеріал Винника належать його компанії. Співак заявив, що має намір боротися за свій репертуар.

Улітку 2023 року Винник перервав мовчання й дав перше інтерв'ю, в якому зізнався, що таємно виїхав з України 26 лютого 2022 року, але подробиць не розкрив. За словами артиста, він вирішив поїхати за кордон, бо вважає, що   кожен має займатися своєю справою.

Артист не афішує подробиці свого життя за кордоном. Раніше він говорив, що займається волонтерською діяльністю на підтримку українських захисників.