Американський сенатор Ріш відвідав Гостомель та Ірпінь

Ріш відвідав Міжнародний аеропорт "Антонов"
Фото: Олексій Кулеба | Голова Київської обласної військової адміністрації / Telegram

Американський сенатор, голова республіканського крила комітету з міжнародних відносин Сенату США Джим Ріш відвідав Київську область з офіційним візитом. Про це голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив у Telegram.

"Він побував у Гостомелі та Ірпені. На власні очі побачив руйнування населених пунктів та наслідки злочинів російської армії. Також делегація побувала у Міжнародному аеропорту "Антонов", де рашисти зруйнували український літак "Мрія", – пише Кулеба.

Сенатор був вражений побаченим, наголосив голова ОВА. Кулеба також висловив подяку міжнародним партнерам за потужну підтримку.

Війна Росії проти України. Головне (оновлюється)

Контекст:

Російські окупанти зайшли на територію Київської області у перші дні вторгнення, вони намагалися захопити Київ, але зазнали поразки.

2 квітня стало відомо, що всю Київську область звільнено від російських окупантів. У населених пунктах регіону знайшли тіла вбитих мирних жителів, зокрема зі зв'язаними руками. Частину вбитих виявили у підвальних приміщеннях, частину – на вулицях, декого поховано у братських могилах.