Ракетні удари по Харкову й Сумах: Фонд Ріната Ахметова готовий надати допомогу постраждалим

1 вересня Росія атакувала Харків і Суми
Фото: МВС України / Telegram

Фонд Ріната Ахметова готовий надати допомогу постраждалим унаслідок російських ударів по Харкову й Сумах. Про це повідомили 2 вересня у пресслужбі Фонду.

Організація готова допомогти лікуванням, реабілітацією, надати психологічну допомогу.

"Фонд допомагає людям з усієї країни, які зазнали поранень і травм унаслідок російських обстрілів", – наголосили у Фонді. Із 2014 року організація надала допомогу з лікування й реабілітації понад 11 тис. українців.

Для надання допомоги можна написати в месенджер Фонду або зателефонувати на безплатну гарячу лінію 0 800 509 001. Лінія працює з понеділка до п'ятниці з 9.00 до 18.00.

Фото: akhmetovfoundation.org

Контекст:

Увечері 1 вересня російські військові здійснили ракетний удар по приміщенню закладу освіти в Сумах. Там був центр соціально-психологічної реабілітації дітей і дитячий будинок. Будівля розташована серед житлового мікрорайону міста. Відомо про 18 постраждалих. Серед них – шестеро дітей.

Приблизно о 14.00 1 вересня РФ атакувала ракетами Харків. За кілька хвилин було 10 прильотів у різних частинах міста. За останніми даними, загалом унаслідок цього обстрілу постраждало понад 40 людей.