За тиждень ДТЕК повернув світло в оселі понад 364 тис. сімей після обстрілів

Тиждень тому енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло понад 311 тис. сімей
Фото: ДТЕК Одеські електромережі / Facebook

Протягом минулого тижня енергетики ДТЕК повернули світло в домівки понад 364 тис. сімей у 235 населених пунктах, які залишилися без електропостачання через обстріли в Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях. Про це повідомляють у пресслужбі компанії. 

Найбільше відновлень – у Донецькій області, яка залишається осередком найбільш активних бойових дій. За тиждень там вдалося з дозволу військових повернути світло в домівки 319,3 тис. сімей. Енергетики розпочинають ремонти одразу, щойно стихають обстріли й військові надають дозвіл.

У Дніпропетровській області з 9-го до 15 вересня енергетики ДТЕК змогли відновити електропостачання 29,8 тис. сімей, знеструмлених через ворожі обстріли.

Одеська область також часто потерпає від ворожих атак. Минулого тижня енергетикам вдалося відновити електропостачання у 15,1 тис. домівках.

Тиждень тому енергетики ДТЕК Ріната Ахметова повернули світло понад 311 тис. сімей у 104 населених пунктах, які залишилися без електропостачання через обстріли в цих трьох областях.