Перед боєм Усика з Дюбуа в Польщі гімн України співав увесь стадіон, Усик підспівував. Відео

Зал підспівував гімну України
Скріншот: Top Rank Boxing / X

Перед боєм українського боксера Олександра Усика із британцем Даніелем Дюбуа, який відбувся в польському Вроцлаві 26 серпня, було виконано національні гімни Великобританії та України. Українському гімну підспівував зал, відео опублікували на сторінці Top Rank Boxing у соцмережі X (колишній Twitter).

Гімн виконувала українська співачка, учасниця дуету TamerlanAlena Олена Омаргалієва, на відео видно, що їй підспівував і Усик.

Український боксер удруге відстояв звання об'єднаного чемпіона світу з боксу в надважкій вазі, нокаутувавши Дюбуа в дев'ятому раунді.

Відразу після бою Усик у рингу дав коментар, у якому розповів про свої емоції після бою, пише "Суспільне Спорт".

"Я почуваюся добре. Дуже дякую за підтримку, присвячую цей поєдинок моїй Україні та Збройним силам України, а також команді, сім'ї і дітям. Слава богу за все і слава Україні!" – сказав він.

Контекст:

Усик – заслужений майстер спорту України, є олімпійським чемпіоном (2012) та абсолютним чемпіоном світу з боксу в першій важкій вазі (2018).

У 2019 році український боксер заявив про перехід у суперважку вагову категорію.

21 серпня 2022 року Усик у бою проти британця Ентоні Джошуа захистив чемпіонські пояси IBF, WBA, WBO та IBO, які відібрав у нього ж у вересні 2021 року.

Після того, як переговори про організацію бою між Усиком і володарем чемпіонського поясу за версією WBC британцем Тайсоном Ф'юрі зазнали невдачі, Всесвітня боксерська асоціація (WBA) зобов'язала українця провести бій із Дюбуа.