Кількість загиблих унаслідок удару РФ по Одесі 23 липня зросла – міськрада

23 липня РФ здійснила наймасштабнішу атаку на Одесу
Фото: Геннадий Труханов / Facebook
Кількість жертв російського удару по Одесі в ніч проти 23 липня зросла – тіло загиблої виявили в нежитловій споруді біля зруйнованого приватного будинку на вулиці Парковій. Про це поінформував Telegram-канал Одеської міської ради.

"Стало відомо про ще одну жертву ракетної атаки 23 липня. Тіло жінки було знайдено в нежитловій прибудові біля зруйнованого приватного будинку на вулиці Парковій. Особа загиблої встановлюється", – зазначено в повідомленні.

Отже, кількість жертв атаки зросла до двох, додав речник громадської ради при Одеській обласній військовій адміністрації Сергій Братчук.

Контекст:

Після 17 липня, коли Росія відмовилася від продовження "зернової ініціативи", вона кілька днів поспіль завдавала ударів по південних регіонах України, атакувала портову і логістичну інфраструктуру.

У ніч на 23 липня стався наймасштабніший обстріл Одеси. У МВС повідомляли того ж дня, що загинула одна і постраждало 22 людини, з них четверо дітей. Пошкоджено 61 будівлю, руйнувань зазнало 28 пам'яток об'єктів культурної спадщини.