Дружина Тімура Мірошниченка розпочала процедуру усиновлення ще однієї дитини без участі чоловіка

Тімур та Інна Мірошниченки виховують двох біологічних дітей і одного прийомного
Фото: timur.miroshnychenko / Instagram

Дружина українського ведучого Тімура Мірошниченка, українська адвокатка Інна Мірошниченко 19 жовтня в Instagram Stories повідомила, що подала документи на усиновлення ще однієї дитини.

"Що ж. Я пішла на друге коло. Документи подані. Далі направлення на курси. Очікування курсів. Проходження курсів. Рекомендації психологів. Постановка на облік. Пошук. Зустріч, – написала вона. – Цього разу я подаюся сама, бо Тім і так зробив неможливе, щоб відвідувати школу навесні".

За словами Інни Мірошниченко, законодавство дозволяє усиновити дитину лише одному з подружжя, якщо інший не заперечує.

"Так, так можна було. У мене є житло, дохід і згода чоловіка брати дітей на утримання. Потім я умовно стаю мамою-одиначкою відносно нової дитини. А далі ще один суд – внутрішньосімейне усиновлення. Трохи більше юридичних нюансів. Але це легше, ніж Тіму підлаштовуватися під школу", – пояснила вона.

Контекст:

Інна Рудик і Тімур Мірошниченко одружилися у 2018 році. Улітку 2018 року в пари народилася донька Мія, а на початку 2020 року син Марк.

У січні 2023 року Мірошниченко повідомив, що вони з дружиною розпочали процедуру усиновлення. 30 липня дружина ведучого оприлюднила перше сімейне фото, на якому їх зображено разом із прийомним сином Марселем.