"Ми були вдвох". Grosu пояснила, чому не стала запрошувати гостей на весілля, коли таємно вдруге виходила заміж

Grosu із чоловіком розподілили хатні обов'язки навпіл
Фото: alina_grosu / Instagram

Українська співачка Grosu (Аліна Гросу) 29 червня в коментарі українському блогеру Славі Дьоміну розповіла, яким було її друге весілля.

За словами артистки, яка таємно вдруге вийшла заміж, вони із чоловіком прагнули зробити свято не для гостей, а для себе.

"Ніякого грандіозного весілля, як перше, у нас не було. Чому? По-перше, це не на часі, а по-друге, сімейне життя і щастя в ньому залежить не від того, яким було весілля. Так, був собі такий хороший вечір, а не щось таке помпезне і тому подібне. Головне, щоб ми були вдвох, разом, щоб нам було що згадувати", – розповіла співачка.

Артистка заявила, що зазвичай весілля – це свято для гостей.

"Хотілося, щоб це було свято для двох і тільки для двох", – заявила Grosu.

Вона зазначила, що в побуті з другим чоловіком розподілила хатні обов'язки навпіл.

"На чоловікові сміття, на мені – сніданки. На чоловікові – м'ясо й риба, на мені салати, супи, каші, пироги. У принципі, усе інше, – зазначила вона. – Ніяких помічниць у нас зараз немає. Я так вирішила, ми так вирішили, що ми справимося самі. У нас у принципі по хаті все 50 на 50. І мені зручно, і дякую йому, що ось так ми вирішили".

Grosu не стала називати ні імені другого чоловіка, ні дати весілля.

Контекст:

Першим чоловіком Grosu був російський бізнесмен Олександр Комков, пара одружилася влітку 2019 року. У вересні 2020 року Grosu повідомила, що розлучилася.

Після розлучення Grosu перебувала у стосунках із російським актором Романом Полянським. У листопаді 2022 року Полянський засвітився на заходах у Москві, а співачка незабаром випустила пісню про розставання, заявивши, що в ній передано її почуття. На початку січня 2023 року, коментуючи розставання з росіянином, артистка зізналася, що "навіть не починала сумувати" за ним, а також зазначила, що не має наміру видаляти з мережі їхні спільні фото, оскільки вважає це "дитсадком".

У жовтні 2023 року співачка повідомила, що перебуває у нових стосунках, але не стала називати імені свого обранця. Grosu зняла свого бойфренда у кліпі на пісню "Сумую".

15 березня 2024 року артистка випустила новий кліп, у якому знялася в образі нареченої, але не уточнила, хто знімався у ролі нареченого її ліричної героїні. Напередодні презентації кліпу артистка інтригувала підписників знімками, на яких її було знято у весільній сукні, а її нібито подруга "злила" інформацію про таємне весілля артистки у мережу. У мережі запідозрили, що в ролику знімався Полянський.

Останнім часом Grosu живе й навчається у США.