"Можливо, те, що я скажу, буде для вас шоком". Хіменес-Браво розсекретив факт зі свого минулого

Хіменес-Браво: Батьки були категорично проти моєї улюбленої справи
Фото: hectorjimenezbravo / Instagram

52-річний український ресторатор колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво 6 жовтня в Instagram розповів, проти якого захоплення були його батьки.

"Можливо, те, що я скажу, буде для вас шоком… Але так, у мене є художня освіта. Мало того, я мріяв займатися цим професійно, але, на жаль, у ті часи ця професія (саме в Колумбії) не вважалася престижною… Пам'ятаю, як дуже довго сперечався з батьками, вони були категорично проти моєї улюбленої справи, вони хотіли, щоб я став архітектором", – зізнався Хіменес-Браво.

Він додав, що відтоді минуло багато часу, він виріс і сам вирішує, чим йому займатися.

"І ось, ура, у моїх руках олівці й мольберт. Думаю, що ніколи не пізно починати щось нове або повертатися до того, що колись приносило задоволення", – написав він.

Хіменес-Браво додав відео, у яких показав свої малюнки олівцем: він зобразив оголену натуру в класичному стилі.

Контекст:

Хіменес-Браво народився в Колумбії. 2011 року продюсери каналу СТБ запросили колумбійського шеф-кухаря зайняти місце судді на проєкті "МастерШеф".

11 березня 2022 року Хіменес-Браво повідомляв, що перервав відпустку в Колумбії й прилетів у Варшаву (Польща), щоб допомагати українським біженцям, які покинули країну після нападу Росії. На початку квітня телеведучий повернувся в Україну. Він ініціював проєкт допомоги ЗСУ.

Хіменес-Браво має українське громадянство, він набув його у травні 2021 року. Кулінар вивчає українську мову.

Хіменес-Браво є власником двох ресторанів у Києві: в'єтнамської й китайської кухні.