Кличко привіз бійцям на передову Mavic, системи РЕБ та іншу допомогу від громади Києва

Віталій Кличко: Ми шукаємо всі можливості – як бюджетні, так і залучаємо благодійну допомогу
Фото: kyiv.klichko.org

Мер Києва Віталій Кличко відвідав чотири військові підрозділи в Донецькій і Харківській областях. Привіз допомогу від громади Києва і поспілкувався з бійцями. Про це Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Відвідав наших захисників на Донбасі, де сьогодні вкрай складна ситуація, та на куп'янському напрямку. Відвіз і передав від громади Києва 550 дронів Mavic 3Т. Це БПЛА, які ефективно працюють і вночі, допомагаючи бійцям нищити ворога. Заїхав і поспілкувався з військовими чотирьох бригад", – повідомив Кличко.

Зокрема, він передав 4-й бригаді оперативного призначення "Рубіж" Нацгвардії України 220 дронів Mavic 3Т, 10 систем РЕБ і антидронову рушницю. 5-й окремій штурмовій Київській бригаді привіз 250 дронів Mavic 3Т, а 63-й окремій механізованій бригаді та 23-му окремому стрілецькому батальйону – по 40 Mavic 3Т.

"Громада столиці продовжує допомагати нашим захисникам. Усе це оснащення придбане за кошти бюджету міста. І ми шукаємо всі можливості – як бюджетні, так і залучаємо благодійну допомогу", – наголосив Кличко.

Від початку 2024 року Київ виділив зі свого бюджету на підтримку сил оборони вже понад 8,6 млрд грн.