Лопес викликала фурор у сукні з розрізами з боків, продемонструвавши свої "сенсаційні вигини". Фото photo icon

Лопес обрала для прем'єри блискучу сукню від австралійського бренда Tamara Ralph
Фото: jlo / Instagram

Голлівудська акторка і співачка Дженніфер Лопес 6 вересня з'явилася на червоній доріжці 49-го Міжнародного кінофестивалю TIFF у Торонто (Канада), у межах якого відбулася прем'єра фільму "Нестримний" за її участю. Фото знаменитості розмістило агентство ЕРА.

Як пише Variety, Лопес зіграла у стрічці роль матері п'ятьох дітей. Продюсером фільму є компанія Artists Equity, заснована чоловіком і колегою Лопес Беном Аффлеком, із яким вона перебуває у процесі розлучення. Самого Аффлека на прем'єрі не було.

People зазначає, що акторка обрала для прем'єри блискучу сукню від австралійського бренда Tamara Ralph і туфлі на платформі Dolce&Gabbana, доповнивши образ прикрасами від Hassanzadeh. Описуючи її вбрання, таблоїд зазначив, що Лопес "зробила фурор" і "вразила уяву своєю приголомшливою сукнею".

За словами редакції, Лопес наділа "сексуальну сріблясту сукню завдовжки до підлоги з високими розрізами з боків, зав'язану разом великими чорними оксамитовими бантами, яка сміливо оголює її груди".

Акторка також поділилася знімками з фестивалю на своїй сторінці в Instagram.

Видання Daily Mail називає сукню Лопес "дуже відвертою". У публікації зазначають, що вбрання "оголювало її сенсаційні вигини і знамениту дупу", а сама акторка "випромінювала впевненість".

Контекст:

Лопес та Аффлек були заручені 2002 року, їхнє весілля було заплановане на вересень 2003 року, але за день до офіційної церемонії стало відомо, що актори розійшлися. У пресі пару називали Bennifer, поєднавши імена акторів в одне слово.

Офіційно Лопес підтвердила відновлення роману з Аффлеком у липні 2021 року, у свій 52-й день народження, опублікувавши фото поцілунку в Instagram.

17 липня 2022 року Лопес та Аффлек таємно зареєстрували шлюб. Для кожного він став другим. Після заміжжя акторка взяла прізвище чоловіка. За місяць пара запросила гостей на весільну церемонію, яка відбулася в маєтку Аффлека у штаті Джорджія.

Упродовж останніх кількох місяців ЗМІ писали, що подружжя переживає складний період у своїх стосунках.