Таємниця народження Путіна, що відбудеться 5 листопада, кінець війни. Стрим Гордона з Невзоровим. Трансляція G

Непоглядів під час стриму коментував події в Україні та за кордоном
Фото: lydianevzorova/Instagram

На YouTube-каналі "В гостях у Гордона" був стрим засновника інтернет-видання "ГОРДОН" Дмитра Гордона з російським телеведучим і публіцистом Олександром Невзоровим, який набув українського громадянства.

Під час стриму Гордон і Невзоров обговорили:

  • президентську кампанію у США;
  • останні заяви кандидатки у президенти США від демократів Камали Гарріс про нелегітимного президента РФ Володимира Путіна;
  • стосунки кандидата у президенти США від республіканців Дональда Трампа з Путіним;
  • ситуацію на фронті в Україні, захоплення російськими окупантами Вугледара Донецької області й те, чи закінчиться війна цьогоріч;
  • скандали в лавах російської опозиції.

Невзоров народився 1958 року в Ленінграді (зараз – Санкт-Петербург). На телебачення прийшов 1983 року, а став відомим наприкінці 80-х завдяки авторській політичній програмі "600 секунд", яка виходила на Ленінградському телебаченні (зараз – "Пятий канал"). У 90-х вів авторські програми на ОРТ. Чотири рази ставав депутатом Державної думи (1993-го, 1999-го, 2000-го, 2003-го). У 2000-х роках пішов із політики.

Зараз розвиває свій YouTube-канал і сторінки в соцмережах, зокрема в Instagram і Telegram.

2022 року Слідчий комітет РФ обвинуватив Невзорова в поширенні нібито неправдивої інформації про дії російських збройних сил в Україні й порушив кримінальну справу. 2023 року суд у Москві заочно призначив Невзорову вісім років колонії. У РФ журналіста оголосили в розшук і разом із дружиною назвали "екстремістським об'єднанням", їхнє майно планують вилучити.

Зараз Невзоров перебуває за межами Росії. 2022 року стало відомо, що журналіст і його дружина набули українського громадянства.