Окупанти в Херсонській області атакували дроном автомобіль, у якому їхала сім'я. Батьки й підліток дістали травми

Увечері 10 серпня окупанти скинули вибухівку із дрона на автомобіль, у якому перебувало троє людей, зазначили в Херсонській ОВА
Фото: depositphotos.com (ілюстративне)

Російські окупаційні війська 10 серпня скинули із дрона вибухівку на автомобіль у Кіндійці Херсонської області, постраждало троє людей, зокрема підліток. Про це повідомляють у Telegram ОВА.

"Приблизно о п'ятій вечора окупанти скинули вибухівку із дрона на автомобіль, у якому перебувало троє людей. 41-річний чоловік, 40-річна жінка та їхній 15-річний син дістали вибухові й черепно-мозкові травми", – ідеться в повідомленні.

В ОВА зазначили, що всіх трьох постраждалих госпіталізували.

Контекст:

У лютому – березні 2022 року окупанти захопили Херсон і практично всю Херсонську область. У листопаді сили оборони України звільнили від російських окупантів правобережну частину Херсонської області разом з обласним центром. Після цього росіяни почали систематично обстрілювати Херсон та інші звільнені населені пункти регіону.

Президент України Володимир Зеленський восени 2023 року наголошував, що Росія з особливою жорстокістю обстрілює Херсон, Берислав та інші населені пункти Херсонської області. Ця тенденція залишається, у регіоні практично щодня є потерпілі й загиблі від російських ударів мирні жителі.