вернуться на
$39.58 €42.26
menu closed
menu open
weather +9 Киев

Концерт Поляковой в Ровно задержали на три часа из-за сообщения о минировании зала

Концерт Поляковой в Ровно задержали на три часа из-за сообщения о минировании зала Полякова: Дорогие мои! Три часа на холоде, с детьми, не ушел ни один человек, вот это любовь
Фото: polyakovamusic / Instagram

Певица Оля Полякова выступила в Ровно, невзирая на попытки срыва ее концерта.

Концерт украинской певицы Оли Поляковой в Ровно начался на три часа позже заявленного времени, поскольку кинологам с собаками пришлось искать взрывчатку в концертном зале. Об этом она сообщила в Instagram.

"Дорогие мои! Три часа на холоде, с детьми, не ушел ни один человек, вот это любовь", – обратилась к зрителям певица. 

Концерт Олі Полякової в Рівному розпочнеться о 21:00 годині Концерт Олі Полякової, що довелось перенести через повідомлення про замінування Рівненького обласного академічного музично-драматичного театру, розпочнеться о 21:00. Кінологи та сапери перевірили приміщення будівлі і не виявили жодних вибухових пристроїв та загрози життю громадян та виконавиці ї її колективу. Мітингувальники, які вимагали скасувати концерт також розійшлися, не витримавши чіткої та аргументованої позиції Олі Полякової. Співачка налаштована рішуче та закликає городян, які придбали квитки на концерт, повертатися до зали. «Перекажіть усім, хто є в Рівному, перекажіть усім родичам – концерт буде. Повертайтеся до зали і ми запалимо!», - сказала вона у відео зверненні в соціальній мережі. Нагадаємо, сьогодні у Рівному активісти намагалися зірвати концерт Олі Полякової, повідомивши про замінування приміщення Рівненького обласного академічного музично-драматичного театру. Перед виступом Оля Полякова зустрілась з протестувальниками, які зібралися перед будівлею і вимагали скасувати концерт. Однак протягом 15-хвилинної зустрічі вони так і не пояснили підстав своїх вимог та залишили зустріч, погрожуючи зірвати концерт, після чого і надійшло анонімне повідомлення про мінування.

Публикация от Оля Полякова (@polyakovamusic)

Концерт задержали в связи с сообщением, что зал Областного академического музыкально-драматического театра города Ровно заминирован.

Активисты объяснили намерение сорвать концерт Поляковой тем, что она якобы выступала в аннексированном Крыму.

Певица отвергла эти заявления, назвав их клеветой.