вернуться на
$39.78 €42.38
menu closed
menu open
weather +4 Киев

Джамала опубликовала подборку снимков с мужем

Джамала опубликовала подборку снимков с мужем Джамала: Я очень благодарна Богу за эту любовь!
Фото: jamalajaaa / Instagram

Певица Джамала показала совместные снимки с мужем, экономистом Бекиром Сулеймановым.

Украинская певица Джамала показала снимки, на которых запечатлена с мужем, математиком и экономистом Бекиром Сулеймановым. Фото она обнародовала в Instagram.

"В этот день несколько лет назад я встретила своего мужа Сеит-Бекира, в этот день год назад он сделал мне предложение, именно сегодня у него день рождения. Любовь вдохновляет! Я тебя люблю! "Мен сени севем". Я очень благодарна Богу за эту любовь!" – написала певица.

Сьогодні для мене особлива дата! В цей день кілька років тому я зустріла свого чоловіка Сеїт-Бекіра, в цей день рік тому він зробив мені пропозицію, саме сьогодні в нього День народження. Любов надихає!Я тебе кохаю!Мен сени севем Я дуже вдячна Богу за цю любов! Перед весіллям ми з коханим готували свої обітниці, які мали виголосити на церемонії. Я знала, що найголовніші в житті слова хочу заспівати, і тоді народилась пісня "Любити"! Вона стала моєю весільною обітнецею. Сьогоднішній день я хочу відсвяткувати разом з вами! Давайте зробимо флешмоб #любити  До 1 листопада  залишайте в коментарях фото з тим, кого ви любите, хто дорогий вам, без кого не уявляєте свого життя, та додавайте хештег #любити Фото може бути архівним або новим А ми зробимо з фотографій ваших коханих відео на пісню "Любити". #любити UPD!!! Фото додавати лише в коментарях до мого посту у фейсбуці. Так буде набагато простіше. Дякую за розуміння

Публикация от Jamala (@jamalajaaa)

29 октября мужу Джамалы исполнилось 26 лет. Он младше своей жены на восемь лет.

Джамала и экономист Бекир Сулейманов поженились 26 апреля 2017 года.

Видео мусульманской свадьбы Джамалы и фото торжества можно посмотреть ЗДЕСЬ.