вернуться на
$39.39 €42.33
menu closed
menu open
weather +16 Киев

Разведшийся Узелков показал голый торс в татуировках

Разведшийся Узелков показал голый торс в татуировках Узелков: На выходных посетил баню
Фото: uzelkoff_official / Instagram

Украинский боксер Вячеслав Узелков, получивший развод с фитнес-тренером Мариной Боржемской, отправился в баню с друзьями.

Украинский боксер Вячеслав Узелков показал голый торс в татуировках. Подборку снимков, сделанных в бане, он разместил в Instagram.

"На выходных посетил баню", – написал он и отметил, что ходил туда с друзьями.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

На вихідних завітав до лазні @pariumkiev #pariumkiev у м. Київ. Був здивований і вражений цим комплексом. Гостиністю і послугами, красою і комфортом. Персоналом і банщиками. Чесно кажучи, ми з друзями знайшли для себе шматок гарного настрою, задоволень і здоров'я в столиці. Як же я шкодую, що не живу тут. Ходив би кожного тижня. Що в себе вміщує цей комплекс : 7 лазень, збудованих з липи ,кожна з яких має окремий вхід , що зводить до мінімуму можливість перетнутися з іншими гостями; 2 чана на дровах під відкритим небом, з додаванням трав’яних зборів або молока (на вибір); 3 цілющі соляні кімнати; 4 басейни, звичайні напіввідкриті і з кам'яними водоспадами; ресторан з відкритою кухнею на дровах, тандир, мангал, і коптильня; Еко-лавка, де можна придбати товари ручної роботи для банних процедур: мила з натуральних інгредієнтів, трав'яні збори для бань і чанів, натуральні скраби для тіла, аромамасла;

Публикация от Вячеслав Узелков (@uzelkoff_official)

Вячеслав Узелков осенью 2018 года развелся с фитнес-тренером Мариной Боржемской.

В браке они прожили почти 20 лет. У них двое детей – восьмилетний Роберт и пятилетняя Оливия.