вернуться на
$38.97 €42.44
menu closed
menu open
weather +2 Киев

Финалистка нацотбора "Евровидение 2020" Jerry Heil призвала отказаться от посещения дельфинариев

Финалистка нацотбора Jerry Heil хотела бы поплавать с дельфинами, но считает это неправильным
Фото: thejerryheil / Instagram
Украинская певица, финалистка нацотбора "Евровидение 2020" Jerry Heil на своей странице в Instagram призвала соотечественников отказаться от посещения дельфинариев. 

Певица призналась, что хотела бы поплавать вместе с дельфинами, чтобы успокоить нервы. "Говорят, плавание с дельфинами исцеляет? Почему бы не сходить в дельфинарий? Потому что это неправильно!" – написала она. 

По мнению Jerry Heil, дружелюбие дельфинов – не повод забирать их из привычной экосреды.

"Мир отказывается от дельфинариев – пора и нам! Мы уже достаточно сознательные", – призвала певица. 

View this post on Instagram

Я би от хотіла піти в дельфінарій * і поплавати там з дельфінами! Ніколи не пробувала! Кажуть, це заспокоює нерви, підіймає настрій, лікує буквально. То в чому проблема - чого б не піти? Бо це неправильно. Дельфіни дуже дружелюбні! Але це не привід забирати їх з їх природнього місця перебування і змушувати жити в умовах, які (якими б чудесними влни нам не здавалися) НЕ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ НИХ ПРИРОДОЮ. Ми не боги, ми не маємо права заради власного приємного часопроводження змінювати ціле життя іншої істоти. Щоб ви розуміли, це я дуже коротко й м’яко зараз спробувала пояснити, чому світ відмовляється від дельфінаріїв — і нам пора, ми вже достатньо свідомі! Завдяки @uanimals.official я цього року від вмовила я від шкіри. І щастям став момент, коли вони написали, що моя пісня зайшла їм! Зараз завдяки цій українській організації в нашій країні відбувається безліч позитивних змін - таких, як відмова від хутра, наприклад, на законодавчому рівні. Памяиаєте, я знімала, скільки людей вийшли на вулиці Києва цієї осені з протестом? Бо разом люди змінюють світ! Тільки зміни різні бувають. Колись люди хотіли розваги і дивитися в цирках, як для них відмідь крутить педалі велосипеду. Сьогодні ми говоримо про заборону експлуатації дельфінів. Якщо ти готова чи готовий знати більше про це — погортай карусель. Твоє життя зміниться. #волюдельфінам . Що думаєте ви про це?

A post shared by YouTube * JERRY HEIL (@thejerryheil) on

Jerry Heil (настоящее имя – Яна Шемаева) родилась в 1995 году в городе Васильков Киевской области. Украина узнала о творчестве исполнительницы после авторского хита "Охрана, отмена". 

8 февраля певица стала финалисткой национального отбора конкурса "Евровидение 2020", выступив с песней Vegan. 

С 2018 года Jerry Heil отказалась от употребления мяса. Певица также известна своей активной экопозицией.