$39.22 €42.36
menu closed
menu open
weather +11 Киев

Під знаком "знижки": де аптечні товари коштують дешевше? PR

Під знаком "знижки": де аптечні товари коштують дешевше? У роботизованих аптеках можете оплатити покупки банківською карткою
Фото: anc.net.ua

Через поширення коронавірусного захворювання населення опинилось у скрутному становищі.  Щоб допомогти людям пережити тяжкий період із мінімальними фінансовими втратами, роботизовані аптеки запроваджують велику акцію.*

З 1 квітня до 30 травня 2020 року діють знижки до 25% на певні товари. Роботизовані аптеки додали в акційний перелік вітаміни, засоби гігієни, протиалергійні й противірусні засоби. Ці товари знадобляться дітям та дорослим людям. Знижки діють у фармбрендах "Аптека АНЦ", "Аптека Копійка", "Благодія" й "Аптека Шар@". 

Роботизовані аптеки переконані, що люди не повинні обирати, які саме товари купити зі списку, складеного лікарем. Фармбренди "Аптека Копійка""Аптека Шар@", "Благодія" та "Аптека АНЦ" пропонують великі знижки на потрібні товари. Акція триватиме аж два місяці, щоб кожен покупець устиг зробити важливі покупки за спеціальними цінами. 

Роботизовані аптеки розуміють, що людям хочеться одразу купити все потрібне та не виходити з дому в період карантину. Тому "Аптека АНЦ", "Благодія", "Аптека Шар@" та "Аптека Копійка" не обмежують покупців у кількості придбаних товарів. Можете одночасно купити все необхідне для себе, друзів та родичів.  Для вашої зручності діє аптечна довідка. Скориставшись цим сервісом, можете дізнатися про наявність товару в аптеці та зробити попереднє замовлення. Аптечна довідка працює за телефоном: 5900. Замовлені товари можете забрати й оплатити в найближчій роботизованій аптеці, щоб скоротити час перебування на вулиці.

Носити із собою готівку не обов’язково. У роботизованих аптеках можете оплатити покупки банківською карткою. Це швидко та зручно.

Роботизовані аптеки розуміють, що вам важко зберегти почуття фінансової стабільності. Їхня головна місія на сьогодні – протягнути руку допомоги та зробити товари для здоров’я доступними. Можете формувати домашню аптечку про всяк випадок або купувати товари за призначенням лікаря. Якраз сьогодні починає діяти велика акція зі знижками до 25%.  Можете знайти препарати, засоби гігієни та інші товари за спеціальними цінами.

Нагадуємо,  сезон знижок у роботизованих аптеках триватиме з 1 квітня до 30 травня. Робіть потрібні покупки та залишайтеся здоровими!

Відео: Аптека Низьких Цін АНЦ / YouTube

*Інформацію про ціну на товар до та після застосування знижки, співвідношення до попередньої ціни реалізації, асортимент продукції, на який надано знижки, а також відсоток знижки можна дізнатися у провізорів аптек. Під знижкою мають на увазі зниження звичайної ціни реалізації на акційний товар до 25%.

ТОВ "Аптека низьких цін "Кремінь", ліцензія серії АВ №579825, видана Державною службою України з лікарських засобів 6 грудня 2011 року.