вернуться на
$38.97 €42.44
menu closed
menu open
weather +2 Киев

"Когда в Голливуд, Яна?" Jerry Heil снялась в документальном фильме о творческой элите страны

Jerry Heil: Была такой серьезной, что едва не стошнило
Фото: thejerryheil / Instagram

Украинская певица Jerry Heil во время съемок рассказала о своих секретах по написанию хитов. При этом певица считает, что была слишком серьезной перед камерой. 

Украинская певица Jerry Heil приняла участие в съемках украинского документального фильма. Об этом она сообщила в Instagram. 

"Снялась в документальном фильме о фантастических украинцах. Была такой серьезной, что едва не стошнило. Зато раскрыла пару своих секретов по написанию хитов", – рассказала певица. 

"Понимаю, что наш кинематограф неплохой, но когда в Голливуд, Яна?" – отреагировали на новость ее фолловеры. 

Jerry Heil (настоящее имя – Яна Шемаева) родилась в 1995 году в Василькове Киевской области. Она стала популярной после выхода песни "Охрана, отмена". 

Проект "Фантастические украинцы" снимается при поддержке Украинского культурного фонда. Героями проекта, говорится в релизе, станут как представители творческой элиты страны, так и молодые музыканты. Съемки должны завершиться в конце октября. 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Друзі, ну нарешті… * Нарешті настала та визначна мить, коли ми готові поділитися з вами крутою новиною За підтримки Українського культурного фонду @ucf_in_ua стартував новий соціальний медіапроект “Фантастичні українці” — про сучасні українські музику, кіно, літературу та візуальне мистецтво, про талановитих українців, які закладають фундамент у свідомість молоді та формують образ національної культури. * Героями наших фільмів стануть найяскравіші представники творчої еліти країни та молоді таланти, які роблять перші, але впевнені кроки у мистецтві. Вони ділитимуться своїм досвідом, секретами успіху, помилками (куди ж без них ), розповідатимуть про творчий шлях та інструменти, що допомагають їм самовиражатися. Можливо, почувши й оцінивши їхні історії, хтось із вас впізнає себе або відчує бажання почати робити перші спроби, щоб реалізуватися в мистецтві, а хтось відкриє в собі талант, що завжди приховувався десь всередині. * Попереду 4 місяці непростого, але ох якого цікавого життя для нашої команди  Плануємо бути максимально відкритими, ділитися з вами всіма пікантними подробицямі  та тим, що відбувається за лаштунками проекту. Тому радимо відразу підписатися, слідкувати за постами та переходити за нашими посиланнями. * І пам’ятайте, кожен з вас фантастичний!  #запідтримкиУКФ #фантастичніукраїнці #fantasticukrainians

Публикация от Фантастичні украі * нці (@fantastic_ukrainians)